Veel mensen herkennen het volgende probleem: een torenhoge telefoonrekening na terugkomst van vakantie in het buitenland. Hoewel tegenwoordig internet en bellen gewoon rechtstreeks vanuit uw bundel gaat binnen de Europese Unie, geldt niet nog niet voor landen buiten de Europese Unie. Hierdoor kan je alsnog thuiskomen met een torenhoge telefoonrekening, wat natuurlijk geen fijne binnenkomer is na een welverdiende vakantie. Ben je het ook zat om na uw vakantie thuis te komen met een hoge telefoonrekening? Dan biedt Freetime Telecom met haar aanbod van simkaarten wellicht de juiste oplossing.

Simkaart van Freetime Telecom

De simkaart van Freetime Telecom maakt het mogelijk dat je kan internetten, bellen en sms’en in landen binnen en buiten de EU voor een bepaald bedrag. De reden waarom dit mogelijk is, omdat de sim kaart wordt geleverd in samenwerking met internationaal opererende leveranciers van communicatieproducten en diensten. Het doel is om voor de gebruiker het mogelijk te maken om wereldwijd gebruik te kunnen maken van de telefoon tegen lage kosten.

Er zijn twee soorten simkaarten: prepaid en postpaid. Een prepaid sim kaart houdt in dat je voordat je gebruikmaakt van de telefoondiensten, al ervoor betaald. Postpaid houdt in dat je aan het einde van de maand een rekening krijgt op basis van je gebruik. Postpaid werkt dus in principe hetzelfde als een normaal telefoonabonnement.

Voordelen van Freetime Telecom simkaart

Het grootste voordeel van de Freetime Telecom is uiteraard dat het enorm veel kosten bespaard. Er zijn echter nog veel meer voordelen te vinden met het gebruik van deze geavanceerde simkaarten. Je kunt namelijk op een simkaart meerdere lokale nummers hebben. Hiervoor hoef je dus niet per land een ander sim kaart te gebruik, wat kosten en moeite bespaard. Een ander voordeel is dat je niet gebonden bent aan een contract en er dus ook geen minimale duur is voor een overeenkomst.