Ok, je hebt een prachtige nieuwe smartphone. Vrijwel iedereen denkt eraan om daar direct een mooi telefoonhoesje bij te kopen. Maar wat zijn nou nog meer smartphone accesoires die iedereen wel kan gebruiken? Bij deze onze top 5 van handige smartphone accessoires.

1. Externe batterij / accu

Een dode smartphone is geen smartphone. Wie kent het niet, aan het einde van de dag wil jij nog even verder, maar je smartphone niet meer. Steek daarom altijd een externe batterij in je zak of rugzak. En presto, je kunt je smartphone eenvoudig weer opladen.

2. Speciale camera lenzen

Waarom zou je genoegen nemen met je normale smartphone camera als je er ook een coole groothoeklens op kunt zetten. Dat zorgt nog een voor originele beelden op Social Media.

3. Beschermfolie

Misschien nog wel erger dan een lege batterij: krassen of zelfs barstjes in je scherm. Bescherm je scherm daarom altijd met een folie.

4. Carkit

In sommige moderne auto's zit hij al ingebouwd, maar anders is het zeker aan te raden om een carkit aan te schaffen. Handsfree op de speaker wil je je gesprekspartner niet aandoen, en je moet toch echt handsfree rijden.

5. Sportarmband

Hou jij van hardlopen of crossfit? Steek je mobiel in een solide sport armband en je hebt sportmuziek ‘on the go'.

Bron: MobielAbonnement.nl